viewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash here.
auto importeren

BPM berekenen

1. Wij berekenen voor u het laagste BPM bedrag!
2. Binnen een 1 uur ontvangt u uw BPM-rapport per mail, printklaar! *
3. Wij onderzoeken welke koerslijst de laagste BPM berekening mogelijk maakt. We maken hiervoor gebruik van o.a. Autotelex, Eurotax, Xray.
4. Door gebruik te maken van een BPM-rapport loopt u geen risico dat u een te hoge BPM gaat betalen.
5. Wij geven vooraf duidelijk verslag over het laagst haalbare BPM bedrag.
6. Door gebruik te maken van optie pakketten kunnen wij extra voordelen behalen! In combinatie met het voordeligste model krijgt U het laagst haalbare BPM bedrag!
7. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij bellen u direct terug om alle gegevens door te spreken om tot een laagste BPM bedrag te komen.
8. Aanvragen worden uitsluitend behandeld door ervaren medewerkers!
9. Verschillende betalingsmogelijkheden!

* op werkdagen tussen 09:30 en 18:00 uur.
wij importeren alle merken autos voor uw.

Wat is BPM eigenlijk?

BPM staat voor Belasting van personenauto`s en motorrijwielen en is het gevolg van de BPM wet in Nederland. Het is een belasting voor elke in Nederland geregistreerde auto. Niet erg geliefd en als u een auto wilt importeren uit bijvoorbeeld Duitsland dan krijgt u ermee te maken. Dus een importauto kan goedkoop lijken maar er dient altijd in de uiteindelijke prijs rekening gehouden te worden met een toeslag. Beroemd is de zogenaamde BPM afschrijvingstabel. Inmiddels is door onder andere de verandere wetgeving en beleid de BPM toeslag een ding geworden waarbij het verstandig is om de rekensom door een specialist te laten uitvoeren.